Kávé
A Karolina kávéi
Különlegességnek számít az általunk pörkölt, válogatott szemű, aromában rendkívül
gazdag, nemes arabica kávé. A francia pörkölési módot (középbarna) választva fellelhető
a mogyoró és a csokoládé íze. Sava szinte nincs, nem bántja a gyomrot és alacsony koffeintartalma miatt nagyon szívbarát. Kávéinkat hetente frissen pörköljük, hogy a legmagasabb minőséget nyújthassuk Önnek.
Nagy kedvencünk a közép-amerikai Panama, vagy az Etióp Yirga, mely lágyságával és finom aromáival kitűnő alapja kávéinknak.
Úgy két évtizede már, hogy nem használnak oldószereket a koffeinmentesítéshez, így a kávé aromája és minősége nem változik, mert a cseppfolyós széndioxid is kiválóan alkalmas a koffein kioldásához. Ezáltal a koffeinmentes (Columbia) kávé ugyanolyan élvezeti értékkel bír, (melyet szintén magunk pörkölünk) mint egy kitűnő koffeines változat.
Mind a(z) 8 találat megjelenítve